Sensire zoekt kerstengelen

VORDEN - Sensire is in Vorden op zoek naar kerstengelen. Mensen die in de naderende tijd van advent en kerst, de tijd van bezinning, warmte, het geboortefeest vieren en samen zijn met dierbaren, ook iets willen betekenen voor de bewoners van de locaties Hackforterhof - Whemepark - Lindenhof van de zorgorganisatie.

Iedereen verdient wat extra aandacht, zo ook de 95 bewoners van de Vordense zorghuizen van Sensire. Daar kunnen de kerstengelen voor zorgen, door een van de bewoners twee verrassingen toe te sturen, zoals een kaartje of een klein presentje. Het Engelenproject leverde in verpleeghuis Den Ooiman in Doetinchem zoveel warme respons op dat Sensire dit ook voor de overige locaties op wil starten. Juist dat kleine stukje aandacht voor elkaar is voor iedereen zo gewenst.

En in een jaar dat toch al zo beperkt is door de coronapandemie kunnen kerstengelen zorgen voor een lichtpuntje. Sensire hoopt met dit project de onderlinge verbondenheid tussen de bewoners en iedereen die mee wil doen te stimuleren. Deelnemers kunnen vanwege de coronavoorschriften hun kaart of attentie afgeven bij de betreffende locatie. Bij voorkeur anoniem, een engel komt vaak uit onverwachte hoek. Het personeel draagt er verder zorg voor.

Nadere informatie is te verkrijgen via e-mail m.storteler@sensire.nl of tel. 06-3063 6792.