Anita Damen met de kerstmannetjes in kring. Foto: PR
Anita Damen met de kerstmannetjes in kring. Foto: PR

Davorta in kerstsfeer

VORDEN - “Het gaat goed”, zegt Anita Damen enthousiast over de ingezette kerstperiode. “Mensen gaan eerder over tot kerstaankopen om het thuis gezellig te maken of om iemand te verrassen.”

In januari van dit jaar had Davorta de kerstinkopen voor de winkel al gedaan. “We bezoeken hiervoor diverse beurzen. Kerstartikelen zoals speeldozen in de vorm van een kerstboom of schudbol zijn weer terug op voorraad. We verkopen dit jaar ook kerstmannetjes in een kring, waarin je een waxinelichtje of kaarsje in kunt branden. Verder verkopen we mooie woonaccessoires zoals kandelaars en windlichten voor een fijne decembermaand.”

Nu de workshops nog niet kunnen plaatsvinden heeft Davorta een uitgebreide keuze in losse materialen voor het maken van kerstkransen of kerststukjes. “De klant kan aan de hand van voorbeelden die we hebben staan dan thuis aan de gang, desgewenst kunnen wij het kerststuk ook voor hen maken. Kerstboeketten, kerststukken en de kerstmannetjes in kring zijn niet alleen in onze winkel maar ook via onze webshop te koop.”

Op koopzondag 20 december is Davorta extra geopend van 12.00 tot 17.00 uur. “Team Davorta wenst iedereen fijne kerstdagen toe.”


www.davorta.nl