Het team van fietsenwinkel Profile Bleumink Vorden. Foto: Liesbeth Spaansen
Het team van fietsenwinkel Profile Bleumink Vorden. Foto: Liesbeth Spaansen

Profile Bleumink staat klaar voor een nieuw jaar

VORDEN – In de fietsenwinkel van Profile Bleumink in Vorden staat een nieuw team klaar voor een nieuw jaar, na een aantal gebeurtenissen de laatste paar jaar, op diverse vlakken. Vanwege de opening van het filiaal in Brummen zijn er enkele teamleden vanuit Vorden naar Brummen vertrokken, anderen vonden een nieuwe uitdaging elders.

Helaas betekende dit op sommige momenten in de afgelopen paar jaar dat in de winkel niet altijd de juiste service kon worden geboden. "Die wilden we wel graag geven”, vertelt Thijs Bleumink hierover. "Gelukkig zijn ondertussen de lege plekken opgevuld met een paar nieuwe toppers, zodat we onze service op hoog niveau weer kunnen voortzetten!”
Daarom bij deze een voorstelrondje van het nieuwe team in Vorden. Verkoop- / Serviceadviseurs zijn Niek van Ark (bedrijfsleider) en Wim Zweverink. Fietstechnici zijn Michel Huisman, Freek Velhorst, Raymond Lichtenberg en Stefan Klaverdijk. Stafan is tevens fietstechnicus/bezorger voor Vorden/Brummen.
Dit team zorgt gezamenlijk voor alle fietsgerelateerde zaken bij Profile Bleumink Vorden, van aankoopadvies (fietsen, accessoires, onderdelen) tot reparatie en onderhoud van alle soorten fietsen.


facebook.com Profile Bleumink Vorden