Afhalen en bezorgen bij De Eetwinkel Vorden. Foto: PR
Afhalen en bezorgen bij De Eetwinkel Vorden. Foto: PR

Eetwinkel Vorden, voor lekkere lunch of diner

VORDEN – Zin in een lekkere lunch of diner? Eetwinkel Vorden is geopend voor afhalen en bezorgen. Er is een duidelijk aangegeven looproute voor gasten om hun bestelling op te halen, dat is wel zo veilig. “We doen wat we kunnen, de gezondheid staat voorop”, aldus eigenaresse Xiao Chi. Bestellen kan telefonisch of via de website eetwinkelvorden.nl.

Op de uitgebreide kaart staan uiteraard de gebruikelijke gerechten als frites, (glutenvrije) snacks en broodjes hamburger, maar ook luxe broodjes, frisse salades en complete menu's. Uiteraard mogen ook de Frites Toppers niet ontbreken. Met de Frites Toppers speelt Eetwinkel Vorden in op de huidige trend, waarbij nieuwe en verrassende combinaties worden gemaakt met als basis een simpele portie frites. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Frites Topper kipshoarma, gyros, nacho's of een najaarstopper met stoofvlees.
Voor de kleintjes is er de Kinderbox, bestaande uit frietjes, een snack, Capri Sun en een speeltje. Met de verkoop van iedere Kinderbox wordt er een vast bedrag gedoneerd aan Run For KiKa Marathon ten behoeve van KiKa (Kinderen Kankervrij).
Eetwinkel Vorden wenst iedereen veel gezondheid toe en hoopt iedereen gauw weer (fysiek) te mogen verwelkomen!
Openingstijden: maandag tot en met donderdag van 12.00 tot 20.00 uur, vrijdag tot en met zondag tussen 11.30 en 20.00 uur. Bezorging alle dagen van 16.00 tot 20.00 uur.