Leila Bunkers aan de slag met jeugd Harmonie Vorden


Leila Bunkers aan de slag met jeugd
Harmonie Vorden

VORDEN - Harmonie Vorden verkoopt dit jaar geen oliebollen. Maar de muziekvereniging zit zeker niet helemaal stil in deze lastige tijden. En in het bestuur gaat Leila Bunkers aan de slag met het jeugdbeleid; zij volgt Marlies Boerstoel op, die tijdens de (digitale) algemene ledenvergadering aftrad.

De 45ste editie van de oliebollenactie van Harmonie Vorden die op vrijdag 11 december zou plaatsvinden gaat, in overleg met Bakkerij Joop, niet door. De editie van 2020 is afgelast vanwege de situatie rond corona. Het hoge woord kwam er enkele weken geleden al uit en het was ook al te lezen in het Contact. Het zal een kale vrijdag worden voor de vrijwilligers die normaliter de hele dag in touw zijn bij Bakkerij Joop. Harmonie Vorden gaat ervan uit dat de actie in 2021 weer gehouden kan worden.
Ondertussen is de harmonie actief en staat de vereniging niet stil. De leerlingen en het jeugdorkest repeteren wekelijks corona-proof en hebben afgelopen donderdag zelfs bezoek gehad van Sinterklaas. Superleuk natuurlijk.
Ook het bestuur blijft druk bezig. Naast regelmatige nieuwsbrieven worden ook online workshops georganiseerd. Verder zijn stappen gezet in de sollicitatieprocedure voor een nieuwe dirigent. Op donderdagavond 3 december werd voor het eerst digitaal een extra algemene ledenvergadering gehouden vanwege een bestuurswisseling. Marlies Boerstoel nam tijdens deze ledenvergadering afscheid van het bestuur. Marlies werd door voorzitter Erwin Sportel bedankt voor haar inzet voor de jeugd en de opleiding van de jonge leden in de afgelopen jaren. Ze kan terugkijken op een mooie en succesvolle periode.

Fanatiek
Via de digitale weg werd Leila Bunkers verkozen als haar opvolger en voorzitter Erwin Sportel heette het nieuwe bestuurslid hartelijk welkom. Leila Bunkers is al jaren lid van Harmonie Vorden en een fanatiek vrijwilliger in onder meer de activiteitencommissie en concertcommissie. Zij neemt de taken van Marlies over en gaat zich richten op de jeugd van Harmonie Vorden. Een belangrijk onderdeel van de vereniging, want de jeugd heeft immers de toekomst, laat de Vordense harmonie weten.
Wie een zoon en/of dochter heeft die staat te trappelen om muziek te maken kan eens bij Leila Bunkers informeren wat de mogelijkheden zijn. Haar contactgegevens staan vermeld op de site van Harmonie Vorden.


www.harmonievorden.nl