Het Meestershuis biedt menu's om af te halen. Foto: Liesbeth Spaansen
Het Meestershuis biedt menu's om af te halen. Foto: Liesbeth Spaansen

Grand Café het Meesterhuis biedt voldoende keus voor een smaakvolle ‘afhaalkerst’

VORDEN – Bij Grand Café het Meestershuis is het ook in de maand december mogelijk om smaakvolle lunches en diners af te halen. “Daarnaast hebben de Keukenmeesters voor de kerstdagen een Meesterlijke brunchbox samengesteld, maar ook een ‘5 gangen Proeverij van Kerstwerkjes’”, vertelt René Jak. “Hiervoor ‘reserveren’ kan t/m zondag 20 december via onze website.”

De Meesterlijke Brunchbox, gevuld met ‘natjes en droogjes’ kan worden besteld voor 25, 26 en 27 december en de 5 gangen Proeverij van Kerstwerkjes is op te halen op 24, 25 en 26 december. De eerste ronde bestaat uit 5 kleine koude borrelhapjes (Huiswerkjes) per persoon. Voor de overige vier rondes maak je zelf de keus uit verschillende gerechtjes. “Die kunnen op de gewenste dag ‘s middags worden opgehaald. Ze zijn per ronde ingepakt, waarna je er ’s avonds alleen kort en volgens de meegeleverde instructies de laatste hand aan hoeft te leggen.”
Het Meestershuis is tot 31 december op woensdag tot en met maandag geopend van 10.00 tot 20.00 uur en in de kerstvakantie ook nog op de dinsdag. "Deze hele feestmaand blijven de Huiswerkjes extra op de afhaalkaart staan, leuk voor bij wat voor borrel dan ook.” Vanaf 1 januari t/m dinsdag 19 januari is het Grand Café gesloten.


0575-848635

www.hetmeestershuis.nl