Restaurant De Herberg in Vorden. Foto: PR
Restaurant De Herberg in Vorden. Foto: PR

De Herberg bezorgt kerstbeleving aan huis

VORDEN – Bij Restaurant De Herberg in Vorden zijn dagelijks, behalve donderdag, bezorgmaaltijden te bestellen! Tijdens de kerstperiode komt daar een kerstdiner aan huis bij. “Dit wordt in rondes uitgereden door tien a vijftien bezorgers”, leggen Patricia ten Barge en René Brummelman uit. Het voorgerecht is er bijvoorbeeld om 16.00 uur, het hoofdgerecht en het nagerecht volgen dan steeds een uur erna.

"Om het kerstdiner helemaal compleet te maken kunnen we een compleet gedekte tafel aanbieden met servies, bestek en een bloemetje met kaarsje van de ‘Vordense tuin' voor een mooi compleet geheel. De afwas kan zo weer in het bijgeleverde krat terug, wij nemen u al het werk uit handen.” Een bijbehorend wijnarrangement is mogelijk, daarvoor wordt samengewerkt met Maarten Smit.
Omdat de Kerstmarkt op 12 december niet kan doorgaan, heeft De Herberg een alternatief bedacht. "Dan gaan we glühwein in een beugelfles aan huis bezorgen. Glühwein is een aloude traditie tijdens de Vordense kerstmarkt, zeker 35 jaar geleden zijn mijn ouders daar mee begonnen”, vertelt Patricia.
"Voor kerst en oud en nieuw hebben we natuurlijk ook weer onze verschillende salades, luxe hapjes en de Herberg knabbelplank -gevuld of met cadeaubon om later te laten vullen- op de kaart staan, die 24,25,26 en 31 december kunnen worden thuisbezorgd.”


deherbergvorden.nl