Een Achterhoeks kerstpakket van Van Sinckel. Foto: PR

Een Achterhoeks kerstpakket van Van Sinckel. Foto: PR

Ruime keuze aan kerstpakketten, lekkers en cadeaus bij Van Sinckel

VORDEN - Lekkers en moois direct van de boer of streekleverancier – steeds meer mensen waarderen (h)eerlijke producten uit de buurt. Zeker in deze corona-tijden. Van Sinckel brengt een aldoor groeiend aanbod (streek)producten van ruim dertig ondernemers samen in de winkel.

Van droge worst tot geurthee, kazen en kaarsen, Achterhoekse appelsap, klompen, vogelhuisjes, serviezen, kinderkleertjes, decoratieve cadeautjes, zachte zeep, warme sjaals, wijn en nog veel meer verwenspullen. Een combinatie daarvan mooi ingepakt als kerstpakket staat voor je klaar in de winkel. Wat dacht je van een Achterhoeks borrelpakket, het koffie, thee & chocolade kerstpakket of een smakelijk Italiaans kerstpakket? Zelf een cadeaupakket samenstellen kan ook, iedereen is welkom om in de winkel te komen snuffelen en selecteren. De medewerkers en vrijwilligers van stichting Van Sinckel pakken het met zorg mooi in.
Online bestellen kan ook! Dan hoeven de gekozen kerstpakketten, bijvoorbeeld voor de hele familie of collega’s, alleen maar even te worden opgehaald.

www.vansinckel.nl

Van Sinckel, Dorpsstraat 15b Vorden

Kerstkoopavond 23 december tot 20.00 uur