De Koffie ToGO-kraam van Grand Bistro de Rotonde. Foto: PR

De Koffie ToGO-kraam van Grand Bistro de Rotonde. Foto: PR 

Koffie ToGO-kraam en uitgebreid kerstprogramma bij Grand Bistro de Rotonde

VORDEN - Grand Bistro de Rotonde presenteert verheugd een Koffie ToGO-kraam. Deze kraam is helemaal klaar voor de decembermaand.

De Rotonde nodigt iedereen uit om eens langs te komen. Even kijken of iets kopen; voor thuis maar we pakken het mooi en trendy in. "Thuisbezorgen is geen enkel probleem; u vraagt wij draaien”, zegt eigenaresse Wendie Vrieler."Overdag bieden we lekkere dingen aan, helemaal passend in deze maand; apfelstrudel, glühwein, erwtensoep, belegde broodjes, vanillekipferl, taartjes en nog veel meer. Normaal deden we dat in de bistro, maar nu voor thuis of ToGO.”
Het is een andere feestmaand dan anders, maar De Rotonde wil toch het warme feestmaandgevoel over te brengen. ”De koffieleverancier heeft een mooie koffiemachine uitgeleend, die buiten staat. Wandelaars en fietsers die genieten van het goede weer nuttigen graag een kop koffie op de gemeentebankjes.”
De kraam is behalve op de maandagen, dagelijks geopend, net als de bistro. Daar kan men eten ophalen of laten bezorgen. Voor de kerstdagen heeft De Rotonde een speciaal programma samengesteld met de mogelijkheid een buffet, a-la-carte - of DIY (Doe-Het-Zelf)-menu's te bestellen (kijk hiervoor op de website, onze advertentie of de flyers in de toGo-kraam).
Wendie besluit, ook namens Thomas en de medewerkers: "We willen iedereen bedanken voor het blijvende vertrouwen. We hopen u heel snel weer op een andere manier van dienst te kunnen zijn.”