Jack van Dodewaard en Rita Boshart van Het Klavier. Foto: Liesbeth Spaansen

Jack van Dodewaard en Rita Boshart van Het Klavier. Foto: Liesbeth Spaansen

Ongelooflijk veel kerstliedjes klinken bij Het Klavier

VORDEN – Drie weken voor kerst klinken er andere muziekstukken tijdens de pianolessen bij Het Klavier. “De kinderen vinden het leuk, maar ook de oudere leerlingen zijn geïnteresseerd in kerstliedjes”, lacht Rita Boshart, pianodocent bij Het Klavier.

De piano- en vleugelverkoop en verhuur wordt gedaan door Jack van Dodewaard. “Koop je bij ons een piano, hoef je niet bij ons pianoles te nemen. Dat mag, maar is niet verplicht.”
Jack heeft veel klanten in Vorden, maar gaat ook het land in om piano’s en vleugels te stemmen. “Een mooi ambacht in een klein dorp”, vertelt Rita. “Maar voor een paar tientjes geeft hij ook advies als iemand een tweedehands piano bij derden wil aanschaffen.”
Als leerlingen verkouden zijn gaat de les online verder, of wordt ingehaald na de verkoudheid. Jack heeft in de winkel een mondkapje op.
“Binnenkort is het nieuwjaar en dan merken we dat mensen plannen maken om piano te willen leren spelen. Daarom bieden we de mogelijkheid om een pianoles onder de kerstboom te leggen. Een cadeaubon waarop een pakket van maximaal zes lessen. Dan kunnen mensen ervaren of pianolessen iets voor ze is.”


www.het-klavier.nl