Diana Hogeweg van Sabelle Ondermode in Vorden. Foto: PR
Diana Hogeweg van Sabelle Ondermode in Vorden. Foto: PR

Sabelle Ondermode heeft aandacht voor dat wat je niet ziet

VORDEN – Sabelle Ondermode heeft een mooie actie. “Ik geef 50% korting op heel veel BH’s. Die hangen vanaf dinsdag 15 december in de winkel”, vertelt Diana Hogeweg. “Alvast voor de mensen die voor de kerst of oud en nieuw een nieuwe BH willen aanschaffen.” De actie duurt tot eind januari 2021.

Er is voor elk figuur een BH in de speciaalzaak te vinden. “Wist je dat de meeste dames een verkeerde maat dragen?”, vraagt Diana. “Een BH zie je niet en wordt snel vergeten. Maar toch is het aan te raden om heel regelmatig een nieuwe BH aan te schaffen”, is het advies van Diana. “Je kunt lang met een BH doen, maar de bandjes worden ongemerkt slap, de onderrand gaat opkruipen en dan geeft de BH onvoldoende steun.”
Diana heeft haar werkzaamheden als Mammacare-Adviseuse ook weer hervat. “Elke twee jaar mag een borstprotheses worden vervangen. Opmeten is op afspraak.”
Volgens de huidige richtlijnen wordt tijdens het passen, zover dat kan, voldoende afstand gehouden en de medewerksters dragen een mondkapje. "De winkel meet 200 vierkante meter, daarom staan klanten elkaar niet in de weg. Het is fijn dat mensen hier blijven komen voor een goed advies en dat persoonlijke benadering gewaardeerd wordt.”


www.sabelle.nl