Medewerkers Hermien te Winkel en Pieter Rikken in kerstsfeer. Foto: Helmink Wonen/Arjan Helmink

Medewerkers Hermien te Winkel en Pieter Rikken in kerstsfeer. Foto: Helmink Wonen/Arjan Helmink

Nieuwe keukens en woonconcept bij Helmink

VORDEN – Het laatste halfjaar is gelukkig goed verlopen. “Wij hebben het heel druk, mensen zijn veel thuis.“ Bij Helmink Wonen & Keukens is het kerst. “In principe zijn we van 21 tot en met 24 december en op tweede Kerstdag geopend en hebben we een kerstshow”, laat Jeroen Helmink van het gelijknamige Wonen & Keukens weten. “Echter kan dit natuurlijk snel veranderen door nieuwe maatregelen. Veilig is het in ieder geval wel door de ruime vierkante meters.”

De kerstshow toont de nieuwe collectie, nieuwe trends en de kleuren van 2021. “Sfeervol en gezellig. Op de eerste etage wordt een nieuw woonconcept voorgesteld, Honck. Daarnaast is de keukenafdeling uitgebreid, met onder andere keukens van Rotpunkt.”
“Mensen kunnen binnenlopen. Wij mogen maximaal dertig mensen inclusief het personeel binnen hebben. Voor een uitgebreid woonadvies is aanmelden aan te raden.” Pijlen op de grond geven de looprichting aan en er staan schermen. “Je kunt ruim langs elkaar heen lopen. Dat ervaren de mensen ook. In Vorden zijn ze zich bewust van de regels en de mondkapjesplicht. Een stoplicht in de winkel laat zien hoe druk het is.”
Bij de ingang van de winkel is een display neergezet. "Hierin staan de folders van de horeca in Vorden, zodat onze klanten weten waar ze maaltijden kunnen afhalen. Je probeert elkaar te helpen in deze tijd. Dat merk je ook binnen de VOV, laten we elkaar steunen.”


www.helminkwonen.nl

0575 - 55 15 14

info@helminkwonen.nl