Dick en Hetty Vlogman. Foto: Jan van Zoest

Dick en Hetty Vlogman. Foto: Jan van Zoest

Keurslager Vlogman erg druk in heftige tijden

VORDEN - Keurslagerij Vlogman in Vorden kent drukke tijden, zo in de feestmaand. "We prijzen ons gelukkig, want we realiseren ons dat bij veel bedrijven het heel anders is in deze rare tijden."

In de winkel zijn diverse corona-maatregelen genomen. "We volgen de RIVM-richtlijnen natuurlijk. En daarnaast doen we ook de nodige aanpassingen op de normale manier van werken. Zo zijn we op 23 december gesloten. Dat geeft ons de tijd en ruimte om de stellingen op te bouwen voor de 24ste als mensen hun bestellingen kunnen ophalen. Dat moet natuurlijk goed worden geregeld, zodat dat veilig kan gebeuren", verwijst Roy Vlogman naar de corona-situatie.
Daarnaast zijn er ook andere aanpassingen. "We bieden de gebruikelijke gourmetschotels voor de feestdagen aan, met desgewenst kleinere porties; bijvoorbeeld voor drie personen of voor vier, vijf. Uiteraard kunnen mensen gewoon bij ons terecht voor de gebruikelijke producten en die speciaal voor de kerst, onder meer de rollades."
Roy Vlogman hoopt dat iedereen toch kan genieten van het lekkers met de kerstdagen. "Zeker in deze heftige tijd." De Vordense keurslager hanteert de reguliere openingstijden, maar is dus op 23 december en ook zaterdag 2 januari gesloten.