Chateau Fashion & Living aan de Zutphenseweg. Foto: PR

Chateau Fashion & Living aan de Zutphenseweg. Foto: PR

Chateau Fashion & Living klaar voor de feestdagen

VORDEN – Ruim tien jaar bestaat Chateau Fashion & Living. Begin dit jaar nam Rowdy Groothedde de leiding over de dameswinkel vol kleding, cadeautjes en woonaccessoires over.

“In januari heb ik de zaak overgenomen van mijn moeder. Ik ben in een slechte tijd begonnen”, blikt Groothedde terug. De eerste maanden van het jaar zijn altijd rustiger, maar dit jaar kwam daar in maart corona bij.”

De nieuwe eigenaar klinkt verre van hopeloos. “Mensen weten ons nog altijd te vinden. In de winkel is het lang niet zo druk als voorgaande jaren, maar we presenteren onze kleding ook via Facebook. Dat gaat goed.”In de winkel is een display met desinfectiemiddelen, iedereen draagt een mondkapje en de 1,5 meter afstand wordt nageleefd. Groothedde staat zelf twee dagen per week in de winkel en hij gaat elke week een dag op inkoop. “We hebben elke week nieuwe dingen in de collectie. We willen onze klanten steeds verrassen. Nu ik ook zelf in de winkel sta, merk ik dat ik dat toch heel leuk vind. De inkoop deed ik altijd al met veel plezier.”

Chateau Fashion & Living

Zutphenseweg 2

Vorden@Chateauvorden