Voor de derde avond is John Koeleman uitgenodigd. Foto: PR

Voor de derde avond is John Koeleman uitgenodigd. Foto: PR

Derde PvdA-thema-avond over Landbouw en Natuur

BRONCKHORST - Als voorbereiding op de lokale verkiezingen van maart 2022 organiseert de PvdA in Bronckhorst drie thema-avonden over Landbouw en Natuur. De derde bijeenkomst vindt plaats op woensdagavond 27 januari vanaf 20.00 uur. Iedereen is weer van harte welkom.

Op elk van de drie thema-avonden is er één spreker uitgenodigd. De eerste avond was er een spreker van de gemeente. Meer als gedacht kan de gemeente sturing kan geven aan een gewenste kwaliteit en inrichting van het landelijk gebied. De tweede avond was iemand van Natuurmonumenten uitgenodigd. De gemeente kan zelf nog beter het goede voorbeeld geven, zei hij. Voor de derde avond is John Koeleman uitgenodigd. Hij is de voorzitter van de Vereniging Kringlooplandbouw Achterhoek / Liemers (VKA).

Deze derde thema-avond gaat over de nieuwe vormen van agrarische bedrijfsvoering die gericht is op een hogere kwaliteit van landschap en natuur. Hierover zal John Koeleman van VKA een toelichting geven. Hij zal zich toespitsen op de situatie in de gemeente Bronckhorst. Er zal gediscussieerd worden om tot nieuwe standpunten voor het verkiezingsprogramma van de PvdA Bronckhorst te komen.

Alle leden van de PvdA en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze avond. Door de corona is deze avond alleen digitaal, via ZOOM, bij te wonen. Daarom is opgeven vooraf noodzakelijk via bronckhorst@pvda.nl.