Vier van de vijf jubilarissen, Vanaf links boven met de klok mee de dames Vliem, Rood, Pardijs en Hulshof. Mevrouw Klein Gunnewiek ontbreekt op de foto. Foto's: Corry Lensink

Vier van de vijf jubilarissen, Vanaf links boven met de klok mee de dames Vliem, Rood, Pardijs en Hulshof. Mevrouw Klein Gunnewiek ontbreekt op de foto. Foto's: Corry Lensink

Vrouwen van Nu Vorden zit niet stil

Dit jaar zijn er vijf jubilarissen bij de vereniging

VORDEN - Vrouwen van Nu afdeling Vorden kan weliswaar geen bijeenkomsten organiseren als gevolg van de coronamaatregelen, maar dat betekent niet dat de vereniging helemaal stilzit. Zo werden er in december attenties uitgedeeld en is er een bestuursvergadering gehouden. Ook werden er vijf jubilarissen gehuldigd.

"We zitten nog volop in de lockdown en dat duurt naar het zich laat aanzien nog wel even. Als bestuur van Vrouwen van Nu kunnen wij helaas nog geen programma voor 2021 aanbieden, maar wij zitten zeker niet stil. De eerste bestuursvergadering hebben we achter de rug, geheel volgens de landelijke richtlijnen", zo laat het afdelingsbestuur weten.

Het bestuur was blij verrast door de waardering van de leden voor de attentie en nieuwsbrief in december. "Wij kregen veel leuke reacties, persoonlijk, per mail en via facebook", aldus Vrouwen van Nu Vorden. Er werden gedichten en recepten ingeleverd en er werd gepuzzeld. Achttien goede puzzeloplossingen werden ingestuurd; na loting kwam mevrouw W. Oldenhave als winnaar uit de bus. Een van de bestuursleden heeft haar een prijsje overhandigd.

In april bestaat

de afdeling

zeventig jaar

Dit jaar zijn er vijf jubilarissen bij de vereniging. Normaal gesproken worden zij tijdens de jaarvergadering in het zonnetje gezet, maar dit jaar is dat niet mogelijk. Daarom werden of worden de dames thuis verrast door een van de bestuursleden met een presentje, een gedicht en een bos bloemen.

De jubilarissen zijn: A. Pardijs-Wuestenenk (50 jaar lid); I. Rood-Hemmink (50 jaar); R. Vliem-Kreunen (50 jaar); W. Hulshof-Ruumpol (40 jaar); H. Klein Gunnewiek-ten Have (25 jaar).

In april bestaat de afdeling zeventig jaar en de vereniging wil dat graag vieren. In april zal het vast nog niet lukken, maar wat in het vat zit, verzuurt niet, zo luidt het credo bij de Vrouwen van Nu, afdeling Vorden. Meer nieuws over de vereniging is te lezen op de website van de vereniging.


www.vrouwenvannu.nl/vorden

Jubilaris Alie Pardijs. Foto: PR
Jubilaris Ida Rood 50 jaar. Foto: PR
Mevrouw Hulshof 40 jaar. Foto: PR
Riek Vliem 50 jaar. Foto: PR