Monique van der Voort en medewerker Koen van Ditzhuyzen bij de vernieuwde bloemenhoek van Coop van der Voort. Foto: Jan Hendriksen

Monique van der Voort en medewerker Koen van Ditzhuyzen bij de vernieuwde bloemenhoek van Coop van der Voort. Foto: Jan Hendriksen

Coop van der Voort geeft bij eerste verjaardag cadeautjes weg

VORDEN - Wat vliegt de tijd. Het is woensdag 10 februari precies één jaar geleden dat Monique en John van der Voort hun supermarkt Coop van der Voort aan de Zutphenseweg openden.

Door Jan Hendriksen

“Normaliter is dit een reden voor een feestje maar gezien de situatie waarin we ons in Nederland bevinden vinden we dit niet gepast. Toch willen we het eenjarig bestaan niet zomaar voorbij laten gaan, We zijn als supermarkt lokaal sterk betrokken met Vorden en willen de collega-ondernemers in Vorden in deze moeilijke tijd steunen”, zeggen Monique en John van der Voort. Daarom verloten zij onder hun klanten honderd waardebonnen die zij bij allerlei Vordense ondernemers hebben ingekocht.

Van 10 tot 50 euro
De bonnen variëren in waarde: de laagste is 10 euro waard en de hoogste 50 euro. Ook zijn er bonnen van 12,50 en 25 euro. Al deze bonnen komen van een gevarieerd aanbod aan winkels. Ze zijn te besteden bij restaurants, kappers, bloemenwinkels, een telefoonwinkel, kleding- en meubelwinkels en nog vele andere Vordense ondernemingen.

Speciale

actie in

samenwerking

met diverse

Vordense

ondernemers


Monique van der Voort: “De komende twee weken kunnen onze klanten bij een besteding van tenminste tien euro hun kassabon, met hun naam en telefoonnummer erop, in een speciale bak deponeren. Na deze twee weken gaan we de winnaars trekken totdat de bonnen zijn verdeeld. Die kunnen vervolgens bij de collega-ondernemers worden verzilverd zodra bij een versoepeling of opheffing van de coronaregels de restaurants en winkels weer open zijn. We hopen op deze manier er toch gezamenlijk en lokaal een klein feestje van te kunnen maken. Samen maakt tenslotte het verschil.”

Dubbele sponsorzegels
Naast de waardebonnenactie geeft Coop van der Voort van 10 tot en met 23 februari in het kader van haar eenjarig bestaan ook dubbele sponsorzegels weg voor de verenigingen, clubs en stichtingen die deelnemen aan de actie ‘Een extraatje voor de club' om ze een extra steuntje in de rug te geven.

Tevens zijn er tot en met 14 februari speciale aanbiedingen van artikelen en producten. Zie hiervoor de advertentie op achterpagina van Contact Bronckhorst Noord van deze week.