Thijs Bleumink met de door hem beschikbaar gestelde elektrische fiets tussen bestuursleden Joris Jansen van den Berg (l) en Marc van der Linden van VV Vorden. Foto: PR

Thijs Bleumink met de door hem beschikbaar gestelde elektrische fiets tussen bestuursleden Joris Jansen van den Berg (l) en Marc van der Linden van VV Vorden. Foto: PR

Profile Bleumink stelt hoofdprijs verloting VV Vorden beschikbaar

VORDEN - Het schiet op Sportpark ‘t Grote Veld al lekker op met de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld van voetbalvereniging Vorden. Naast het veld waar het kunstgras komt te liggen zijn de afgelopen weken ook maar meteen het ‘pannaveld’ en het grote terras uitgegraven.

Door Jan Hendriksen

VV Vorden had een verloting gekoppeld aan de verkoopactie van vierkante meters kunstgras. Die uitermate succesvolle actie voor de medefinanciering van de aanleg bracht uiteindelijk de lieve som van 90.000 euro op. Iedereen die een vierkante heeft gekocht maakt kans op een van de bijna zestig prijzen die door verschillende lokale en regionale ondernemers en winkeliers beschikbaar zijn gesteld.
Het prijzenpakket bestaat onder meer uit een iPad, een laptop, diverse horecabonnen, een ballonvaart vanaf Sportpark ‘t Grote Veld en nog vele tientallen andere prijzen. De absolute hoofdprijs is wel de elektrische fiets ter waarde van tweeduizend euro die beschikbaar is gesteld door Thijs Bleumink van Profile Bleumink Vorden.
Thijs Bleumink exploiteert naast de Vordense vestiging aan de Dorpsstraat ook vestigingen in Brummen en Eibergen en heeft een grote passie voor verkopen van fietsen op maat. Zijn broer runt de vestigingen in Zutphen en Warnsveld. Thijs Bleumink: "Vanaf mijn negentiende droomde ik ervan net als mijn vader een eigen fietsenwinkel te runnen. Negen jaar geleden werd die droom werkelijkheid.” Bleumink heeft inmiddels dan ook al jarenlange ervaring in de fietsenbranche en houdt van uitdagingen. Hij zei meteen ja toen hij door de sponsorcommissie van VV Vorden onder aanvoering van Joris Jansen van den Berg werd benaderd om voor de hoofdprijs voor de verloting te zorgen.

Ludiek
Na de oplevering van het kunstgrasveld zal in het weekend van 17 en 18 april de verloting plaatsvinden en worden de prijswinnaars bekendgemaakt. “Die verloting willen we op een ludieke wijze gaan organiseren met de coronamaatregelen die dan van kracht zijn. De wildste ideeën zijn al langsgekomen. We moeten in de komende weken echter nog beslissen hoe we dat precies gaan aanpakken. Maar het zal bijzonder worden. Daar kun je absoluut van uitgaan”, zegt Joris Jansen van den Berg.