Viering Achterhoek Bevrijd wordt opnieuw uitgesteld

HALLE-HEIDE - De organisatoren van Achterhoek Bevrijd hebben opnieuw een moeilijk besluit moeten nemen. Ook dit jaar zal er geen grootse viering van de bevrijding van de Achterhoek kunnen plaatsvinden.

Het openluchtspel ‘75 jaar Bevrijding van de Achterhoek', het re-enactmentkampement en het educatieve programma kunnen ook in 2021 niet doorgaan. De beperkende maatregelen rond het coronavirus maken de voorbereiding en uitvoering helaas onmogelijk. De organisatie heeft vanwege het opnieuw verzetten van het evenement besloten om verder te gaan onder de naam 'Achterhoek Bevrijd'. Dit omdat de bevrijding volgend jaar al 77 jaar geleden is in plaats van 75 jaar.

Het evenement wordt volledig verschoven naar 12 t/m 15 mei 2022. Vier dagen waarin in Halle-Heide de vrijheid wordt gevierd. Reeds gekochte kaarten voor het openluchtspel blijven geldig. Wie zijn reservering wil annuleren kan contact opnemen via onderstaand e-mailadres.

Op de website staat allerlei praktische informatie en antwoorden op de meest voorkomende vragen. Voor alle overige vragen staat het e-mailadres info@achterhoekbevrijd.nl open.


www.achterhoekbevrijd.nl