Online zangdienst Vorden Zingt

VORDEN - Het is inmiddels al meer dan een jaar geleden dat de Protestantse Gemeente Vorden voor het laatst een zangdienst heeft gehad. Voor veel gemeenteleden is het een enorm gemis dat het momenteel niet mogelijk is om heerlijk samen te zingen. Maar de evangelisatiecommissie heeft naar mogelijkheden gezocht en bedacht of er in deze merkwaardige tijd toch iets mogelijk is. Dat is er. Op zondagavond 28 maart om 19.00 uur wordt een online zangdienst mogelijk gemaakt.

Tijdens deze online zangdienst kunnen gemeenteleden vanuit huis heerlijk meezingen. Er zullen mooie en bekende samenzangliederen in beeld en geluid worden getoond en tussendoor zullen er korte filmpjes te zien zijn via YouTube. Ds. Freek Brandenburg zal met verbindende teksten het geheel aan elkaar praten.
Het is dus zeer de moeite waard om in te schakelen en mee te doen. Ga om deze zangdienst mee te vieren naar de website van de Protestantse Gemeente Vorden en kies voor de optie Thuis meevieren bij Diensten door deze aan te klikken. Het kan ook via kerkdienstgemist.nl.


pgvorden.nl