Walk and Talk online blijft bijeenkomst in ongedwongen sfeer

BRONCKHORST - Helaas kan er nog steeds geen Walk&Talk in de bibliotheek in Doetinchem worden gehouden, zoals dat voorheen gebeurde. Daarom is er op donderdag 25 maart van 10.00 tot 11.30 uur een informele online Walk&Talk om elkaar weer even te ontmoeten, bij te praten en samen koffie te drinken.

Het onderwerp van deze Walk&Talk is 'werk zoeken via een uitzendbureau' en Marianne Arendsen, intercedent/recruiter bij Start People/Unique is de gastspreker. Vanuit haar ervaring deelt zij haar kennis en kan men haar vragen stellen. Ze schetst de mogelijkheden en geeft wat tips. Deze bijeenkomst vindt in ongedwongen sfeer plaats; belangstellenden actief deelnemen of alleen luisteren.

Wie op zoek is naar een (andere) baan en zich wil laten informeren door deze gastspreker, kan zich aanmelden. Deelname is kosteloos en vrijblijvend. Aanmelden kan door een mail te sturen aan m.luiten@bibliotheekwestachterhoek.nl of te bellen naar de klantenservice van de bieb op 0314-333445. Deelnemers krijgen voor of op 25 maart een uitnodiging via de mail om deel te nemen via Teams.