Tijdens de open tuinenroute van Groei en Bloei kunnen grote en kleine tuinen worden bezocht. Foto: Joseph Helmink

Tijdens de open tuinenroute van Groei en Bloei kunnen grote en kleine tuinen worden bezocht. Foto: Joseph Helmink

Doe mee aan een van de Opentuindagen

Tuin aanmelden kan tot 6 april 2021

REGIO - In juli en augustus houdt Groei en Bloei Doetinchem e.o. op drie zondagen open tuinen in de regio Doetinchem. En voor die dagen zoekt de organisatie mensen die één dag hun tuin open willen stellen. Ben je een tuinliefhebber, tuinier je graag, dan heb je ook vast een leuke tuin.

En denk nou niet, dat is niets voor mij, mijn tuin is veel te klein of is niet bijzonder genoeg. De tuin van een liefhebber is precies dat wat gezocht wordt. Klein, groot, met een mooie boom of bijzondere planten, met mooie siergrassen, een kleurrijke border, of juist de tuin op kleur ingericht.
Een tuin is de moeite waard als je de liefhebberij er van afziet. Dat is sneller dan je denkt. Als je je aangesproken voelt, geef je dan op om mee te doen aan een van de open tuindagen en laat andere liefhebbers meegenieten.
Deze dagen staan gepland op 4 en 18 juli en 1 augustus 2021. Je doet dan mee op een van de dagen, dan ben je op de andere dagen in de gelegenheid om zelf tuinen te bezoeken.

Tot de regio van Groei en Bloei Doetinchem e.o. horen Azewijn, Braamt, Didam, ’s-Heerenberg, Loerbeek, Stokkum, Vethuizen, Wijnbergen en Zeddam in de gemeente Montferland. In de gemeente Doetinchem zijn dat Doetinchem, Gaanderen en Wehl. In de gemeente Oude IJsselstreek gaat het om Etten, Gendringen, Lengel, Megchelen, Netterden, Silvolde, Terborg, Ulft, Varsselder en Westendorp. In de gemeente Bronckhorst zijn dat Drempt, Halle, Hengelo, Hoog-Keppel, Hummelo, Keijenborg, Laag-Keppel en Zelhem.
Meld je aan voor 6 april 2021. Aanmelden kan bij Janke Kuiper, mailadres jankekuiper@planet.nl of bel 06-51679170.