RAS - Op Zaterdag: bijpraten en spelletjes

REGIO/DOETINCHEM - RondomAutisme organiseert op zaterdag 20 maart en 17 april een gezellige middag voor mensen met of vermoeden van autisme. Het Ras-Café, de ontmoetingsplek in de Gruitpoort is door het coronavirus al lange tijd gesloten, iedereen mist dit samenzijn enorm. Een alternatief wordt geboden in de Stadskamer aan de Raadhuisstraat 34 in Doetinchem. Dit is een locatie waar het wel mag om samen te komen om met elkaar bij te praten of een spelletje te doen. De middag wordt gehouden van 13.30 en 16.00 uur.

Het RASCafé is een
initiatief van
RondomAutisme

Er zijn tal van spellen aanwezig : Scrabble, Monopoly, Triviant of klaverjassen en als je zelf een leuk bordspel hebt, neem dat gerust mee.

Je wordt ontvangen door de vrijwilligers van RondomAutisme in de hal van de Stadskamer. Zij houden rekening met de algemeen geldende coronamaatregelen: bij aankomst een mondkapje dragen, zoveel mogelijk in vaste samenstelling aan de tafel blijven zitten en gepaste afstand van elkaar houden.

Het RAS-Café is een initiatief van RondomAutisme. Deelname is gratis, er is koffie en thee. Aanmelden gewenst via: info@rondomautisme.nl o.v.v. RAS -OPZA.


www.rondomautisme.nl