Vriendinnendag bij VV Vorden

VORDEN - Op zaterdag 24 april organiseert VV Vorden van 13.30 tot 16.00 uur een voetbaldag speciaal voor meiden van 10 tot 16 jaar. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om op woensdag 14 en/of woensdag 21 april van 19.00 tot 20.00 uur mee te doen aan de vriendinnentraining.

Meidenvoetbal is enorm in opkomst. Veel meiden denken echter niet meteen aan voetbal als ze op zoek gaan naar een sport. Tijdens de vriendinnendag kunnen zij kennismaken met de sport en zelf ontdekken hoe leuk voetbal is. Het wordt een middag vol voetbalfun voor meiden met en zonder voetbalervaring. VV Vorden heeft al veel meiden die bij de club voetballen. Aankomend seizoen zal vv Vorden met meerdere meidenteams in de competitie meedoen, maar het zou leuk zijn als daar nog wat meiden bij komen. Daarom worden alle meiden uitgedaagd om mee te doen met de vriendinnendag op zaterdag 24 april.

Aanmelden voor de vriendinnendag en/of trainingen kan via: meidenvoetbalvorden@gmail.com. Voor meer informatie, neem contact op met Annemieke Breukelaar, coördinator meidenvoetbal, 06 - 129 820 08.