Robbin Fielt van Y-sign reclame. Foto: Daniëlle Rouwen

Robbin Fielt van Y-sign reclame. Foto: Daniëlle Rouwen

Bedrijf in de schijnwerpers; Y-sign reclame!

HENGELO - Robbin Fielt van Y-sign reclame reageerde een tijdje geleden spontaan met ja op de vraag van de BKB of hij wilde meedoen aan: ‘Bedrijf in de schijnwerpers!’

Robbin is een gedreven jongeman uit Hengelo. Hij is 16 jaar geleden gestart met zijn bedrijf Y-sign vanuit zijn zolderkamer. Hij is nu gevestigd in een mooi pand aan de Heurne in Hengelo. Van hieruit kan hij zijn klanten optimaal bedienen. Zijn kracht ligt in het aanbieden van het totaalplaatje. Hij ontwerpt nieuwe huisstijlen, verzorgt de signing en beplakt ook auto’s. Ook voorziet hij bedrijven van mooie passende kleding. Robbin ziet het werken als éénpitter als zijn kracht. Hij maakt zelf de afspraken, kan snel schakelen en staat voor 100% achter zijn geleverde producten en diensten.
Corona heeft geen impact gehad op zijn onderneming, de orderportefeuille is mooi gevuld dankzij zijn tevreden klanten, waar hij al jarenlang voor werkt.

Naar aanleiding van dit stuk benieuwd wat Y-sign reclame voor jouw bedrijf kan betekenen? Kijk op www.y-sign.nl en plan een afspraak in met Robbin of volg de Facebookpagina Y-sign Reclame.