Bestuurscolumn

BRONCKHORST – De lente is begonnen en ook in de gemeente Bronckhorst hebben we al mogen genieten van de eerste zonnestralen. Een nieuw seizoen met nieuwe mogelijkheden en splinternieuwe kansen. Als de zon schijnt lijkt alles toch een stuk minder zwaar en kunnen we het met z’n allen ook figuurlijk weer een stuk zonniger gaan bekijken.

De eerste versoepelingen zijn doorgevoerd en er kan weer een drankje worden gedronken op één van de mooie terrassen waar onze regio over beschikt. Hierdoor gaat het weer meer bruisen in de gemeente Brockhorst en het met elkaar verbinden gaat opeens weer een stuk eenvoudiger omdat we elkaar ook weer letterlijk ‘echt zien’.

De komende maanden wil het bestuur van de Bedrijven Kring Bronckhorst graag diverse bij de BKB aangesloten bedrijven in de schijnwerpers zetten. Er zijn zoveel mooie en innovatieve bedrijven die niet altijd zichtbaar zijn, maar wel een plek in de schijnwerpers verdienen. Het eerste bedrijf in de schijnwerpers is Y-Sign Reclame van eigenaar Robbin Fielt. Een korte impressie van het interview met Robbin tref je op een ander deel van deze BKB nieuwspagina aan. Geïnteresseerd in het volledige interview? Kijk dan op www.bkbronckhorst.nl onder het kopje nieuws.

Ben je als ondernemer in de gemeente Bronckhorst, naar aanleiding van deze update, nieuwsgierig naar de BKB en haar leden? Meld je dan alvast aan voor één van de bijeenkomsten die over hopelijk niet al te lange tijd weer georganiseerd gaan worden en kom een keer proefdraaien! De activiteitencommissie verheugt zich hierop, net als het bestuur.
Ook gelijk lid worden van de BKB is mogelijk en dan zetten we gelijk jouw bedrijf in de schijnwerpers in het eerstvolgende BKB nieuws!

Met ondernemende groet,
Het bestuur van de Bedrijven Kring Bronckhorst
secretariaat@bkbronckhorst.nl