Bij het maandelijkse magazine zit dit keer ook een attentie. Foto: PR

Bij het maandelijkse magazine zit dit keer ook een attentie. Foto: PR

KBO-PCOB Magazine vergezeld van attentie

VORDEN - De bezorgers van het KBO-PCOB magazine in Vorden kunnen dit keer het maandblad niet door de brievenbus doen. Behalve het maandblad, zit er een papieren tasje bij met daarin een aantal producten uit Vorden en nabije omgeving.

Zo bevat het tasje onder andere een pakje cappuccino en een pakje Pelikaan thee. En heeft men Bakker Joop uit Vorden bereid gevonden om een kleine koek voor de KBO-PCOB te bakken tegen een gunstige prijs.

Het bestuur wil met deze geste graag een teken van verbondenheid geven in deze tijd, waarin we elkaar nog steeds niet kunnen ontmoeten. Want de maandelijkse bijeenkomsten liggen al ruim een half jaar stil.

In het maandblad is te lezen dat een aantal leden van deze ouderenbonden de leden van de Tweede Kamer een tegeltje hebben aangeboden met 'tegeltjeswijsheid', zoals de spreuk 'Levenswijsheid van de ouderen is het kapitaal van de samenleving'. Hieruit blijkt dat de ouderenbonden ook in deze bijzondere tijd niet stil zitten. Een vereniging kan ook eigenlijk alleen bestaan als er betrokkenheid is. Dat laten deze mensen zien, die elke maand trouw het magazine en de info in de bus doen.

Ook het blad ontvangen? Neem dan telefonisch contact op met penningmeester Henk Reerink via 0575-553043.