Schrijf je in voor de Huttenbouwdagen 2021

Algemeen

VORDEN - Deze zomervakantie worden de huttenbouwdagen op vrijdag 27 en zaterdag 28 augustus weer als vanouds gehouden op zwembad In De Dennen. Het beloven gezellige dagen te worden waarbij in groepen wordt gebouwd, geverfd en gezwommen. Het thema van dit jaar is ‘Het geheim van de Huttenbouwdagen’. Met dank aan de sponsors, zijn er weer mooie prijzen te winnen. Om iedereen de kans te geven mee te doen aan de Huttenbouwdagen, heeft de organisatie de inschrijftermijn gesteld op 31 juli. Deelname kan alleen na aanmelding dus: geef je snel op en kom meebouwen en feesten op de Huttenbouwdagen 2021.

Ook dit jaar heeft de organisatie hulp nodig van ouders bij de begeleiding van de kinderen: ouders worden gevraagd om bij aanmelding aan te geven of zij kunnen helpen bij de begeleiding van de activiteiten.

Flyers zijn nu beschikbaar op het zwembad In De Dennen, Albert Heijn Grotenhuys, COOP, HEMA, Bruna of via huttenbouwdagenvorden@kickmail.nl. Het inschrijfgeld kan worden overgemaakt naar het bankrekeningnummer van de Stichting Huttenbouwdagen: NL37RABO0341354902 t.n.v. Stichting Huttenbouwdagen Vorden onder vermelding van de naam van het kind/de namen van de kinderen. Bij overmaken van het inschrijfgeld hoeft dan alleen het inschrijfformulier te worden ingeleverd of gemaild.