Verloting m2 kunstgrasactie met prachtige prijzen van sponsoren

VORDEN - Komende zaterdag 10 juli zal tijdens de jaarlijkse vrijwilligersmiddag, die dit jaar van 17.00 uur tot 21.00 uur gehouden wordt op Sportpark ’t Grote Veld, ook de verloting plaatsvinden van de m2 kunstgras-actie. In de afgelopen negen maanden was het mogelijk om ter financiering van het kunstgrasproject online een m2 kunstgras te kopen. Aan deze m2 was ook automatisch een lotnummer verbonden en met deze nummers wordt een verloting gehouden. 

Met de verloting zijn er prachtige prijzen te winnen waaronder een E-bike, I-Phone, horecapakket enzovoort. De sponsorcommissie heeft de onderstaande sponsoren bereid gevonden om de 60 prijzen ter beschikking te stellen:

Albert Heijn Grotenhuys, AMI Kappers Vorden, Restaurant Amon, Auckland Casuals, Profile Bleumink, Bruna Vorden, Autowascentrum David, Grand Bistro De Rotonde, Dutch PC, Free Wheel, Fysiotherapie Jansen van den Berg, Grolsch, Bloemsierkunst Halfman, Helmink Wonen & Keukens, De Herberg, Hotel Bakker, Houx Sport, Indoor Sport Vorden, Kinderpretpark Juliana Toren, Kinderpretpark Juliana Toren, Chocolaterie Magdalena, Meek’s Meubelen, OVM Onderlinge Verzekeringen, Slijterij en Wijnhandel Sander Pardijs, PCS Zutphen, Recreatiebospark de Reehorst, Reinier's groenten en fruit, Autorijschool Ruesink, Schoppers Green, Siemerink Opticien/Juwelier, Smederij Oldenhave, Start People, Echte Bakker van Asselt, Keurslager Vlogman, De Vordense Tuin, Welkoop Vorden, Smit Wijnhandel

Deze week zullen op de website de betreffende lotnummers bekend worden gemaakt, gekoppeld aan de kopers van de m2. De verloting zal zaterdagmiddag live op de website te volgen zijn en daarna zal op dezelfde site de winnende nummers bekend worden gemaakt en zal er met de winnaars contact worden gezocht.