Informatiebijeenkomst laaggeletterdheid en het DigiTaalhuis

Informatiebijeenkomst laaggeletterdheid en het DigiTaalhuis

VORDEN - In deze week van Lezen en Schrijven van 6 tot en met 12 september is er extra aandacht voor laaggeletterdheid en daarom organiseert het DigiTaalhuis West-Achterhoek activiteiten om mensen te informeren over laaggeletterdheid en het DigiTaalhuis. Dit vindt donderdag 9 september van 11.00 tot 14.00 uur plaats in het Kulturhus in Vorden. 

Het DigiTaalhuis is er voor mensen die hun vaardigheden (taal, rekenen en/of digitaal) willen verbeteren maar ook professionals die meer willen weten over laaggeletterdheid kunnen bij het DigiTaalhuis terecht.   Zo kan men deze week bijvoorbeeld deelnemen aan het Escape-spel (10 tot 15 minuten) om zo meer te weten te komen over laaggeletterdheid; wat is het én hoe het voelt om lage basisvaardigheden te hebben en waar loop je dan tegenaan? Tevens kan men zich laten informeren over het DigiTaalhuisaanbod in de gemeente en deelnemen aan één van de activiteiten. Zowel inwoners, professionals en vrijwilligers zijn van harte welkom. 

DigiTaalhuis West-Achterhoek is dringend op zoek naar vrijwilligers, dus ook voor meer informatie over de verschillende vrijwilligersfuncties is men van harte welkom.