Bestuurscolumn

BRONCKHORST – De zomer ligt weer achter ons en in de Gemeente Bronckhorst hebben we genoten van mooie zonnige dagen maar helaas ook van een koude periode. De vakanties zijn grotendeels achter de rug en bedrijven hervatten hun werkzaamheden. Wat gaat het najaar en de winter ons brengen? We weten het niet. Laten we echter vol optimisme het najaar ingaan met elkaar. Ook hopen we onze nieuwe leden te mogen verwelkomen op de geplande bijeenkomsten.

Op www.bkbronckhorst.nl staan onder het kopje agenda al diverse activiteiten gepland voor de komende periode. Neem even de tijd om te hierop te kijken en noteer alvast wat data in je agenda. Ook is het leuk om op de site te kijken onder het kopje nieuws. Hierop staan de foto’s en verslag van de op 30 juni 2021 verreden Lustrum-Rally. Het was een feest voor de deelnemende leden om elkaar weer
in het ‘echt’ te zien.

De komende maanden wil het bestuur van de Bedrijven Kring Bronckhorst graag diverse bij de BKB aangesloten bedrijven in de schijnwerpers zetten. Er zijn zoveel mooie en innovatieve bedrijven die niet altijd zichtbaar zijn, maar wel een plek in de schijnwerpers verdienen. Het tweede bedrijf in de schijnwerpers is Stress en Burn-out coaching van eigenaresse Inge Lettink. Een korte impressie van het interview met Inge tref je op een ander deel van deze BKB nieuwspagina aan. Geïnteresseerd in het volledige interview? Kijk dan op www.bkbronckhorst.nl onder het kopje nieuws.

Ben je als ondernemer in de gemeente Bronckhorst, naar aanleiding van deze update, nieuwsgierig naar de BKB en haar leden? Meld je dan aan als aspirant lid en neem deel aan één van de bijeenkomsten die vanaf 1 september weer worden georganiseerd door de activiteitencommissie. Ook gelijk lid worden van de BKB is mogelijk, dan zetten we meteen jouw bedrijf in de schijnwerpers in het eerstvolgende BKB nieuws!

Met ondernemende groet,
Bestuur van de Bedrijven Kring Bronckhorst
secretariaat@bkbronckhorst.nl

Agenda:

13/10 Running dinner Zelhem
03/11 Info-avond verzorgd door En Toen Uitvaartverzorging