V.l.n.r.: Janny Fokkink, Jans Jimmink, Dini Oosterink, Jochem van de Bunt, Samuel en Ilse Ezerman met de oliebollen die Bakker Jochem voor hen had gebakken. Foto: Jan Hendriksen

V.l.n.r.: Janny Fokkink, Jans Jimmink, Dini Oosterink, Jochem van de Bunt, Samuel en Ilse Ezerman met de oliebollen die Bakker Jochem voor hen had gebakken. Foto: Jan Hendriksen

Bakker Jochem maakt zorg blij met oliebollen

Algemeen

Bewoners en personeel smakelijk verrast door spontane actie

Door Jan Hendriksen

VORDEN - Onder het motto ‘Goed zijn voor elkaar’ heeft Jochem van de Bunt van Bakker Jochem uit Nijkerkerveen afgelopen vrijdag bewoners en het personeel van zeven woonzorginstellingen die Vorden rijk is verrast met een lekkenij. Tijdens de weekmarkt gaf hij maar liefst 205 oliebollen weg.

De geste werd zeer gewaardeerd door zowel de bewoners als personeel van de woonzorginstellingen maar ook door Marktvereniging Vorden die de woonzorginstellingen had uitgenodigd om persoonlijk de oliebollen op de markt in ontvangst te nemen.
“Vooral in deze bijzondere tijd kunnen we wel extra goed voor elkaar zijn. En daarom had ik Marktvereniging Vorden spontaan aangeboden om de bewoners en het personeel van de woonzorginstellingen in Vorden een oliebol aan te bieden”, vertelt Jochem van de Bunt die met zijn team vrijdagmorgen druk in de weer was met het bakken van de verse oliebollen. Secretaris Jans Jimmink van Marktvereniging Vorden had alle zeven zorginstellingen persoonlijk uitgenodigd om naar de markt te komen om de oliebollen in ontvangst te nemen. Namens De Lindenhof kwam verzorgende Janny Fokkink de verrassing ophalen. Zij waardeerde de actie zeer. Ze liet na afloop weten dat ze de bewoners erg blij had gemaakt en dat de traktatie heerlijk smaakte. Namens De Whemehof kwam vrijwilligster Dini Oosterink de oliebollen afhalen en de Wondere Wereld was vertegenwoordigd door bewoner Samuel en medewerkster Ilse Ezerman. Ook de bewoners en personeel van De Zon, Villa Nuova, Hackforterhof en De Enk genoten volop van de smakelijke eindejaarslekkernij.