Ilse en Melvin bij hun bedrijfswagen. Foto: Verona Westera

Ilse en Melvin bij hun bedrijfswagen. Foto: Verona Westera

RBNK Totaal Schoonmaak Onderhoud voor alle schoonmaakwensen

Algemeen

WINTERSWIJK - Het was voor Melvin en Ilse Ribbink een spannende tijd. Aan het begin van het jaar maakte Melvin de keuze zijn baan bij TipTop op te zeggen en voor zichzelf te beginnen met een schoonmaakbedrijf. Ilse steunde haar man daarin en samen zijn ze in april dit jaar officieel gestart met RBNK Totaal Schoonmaak Onderhoud. “Het was best even spannend in deze coronatijd, om deze keuze te maken. We moesten natuurlijk een bedrijfswagen, een wasinstallatie en apparatuur aanschaffen, maar we hebben er echt geen spijt van”, lacht Ilse. “Melvin en ik hebben weer lol in het werk en we gaan er samen voor”, aldus Ilse. De bedrijfsnaam is gebaseerd op de beginletters van de namen van hun kinderen en de achternaam 

Veel Winterswijkers kennen Melvin, omdat hij inmiddels 14 jaar ervaring heeft in de schoonmaakbranche in de regio Achterhoek. “We doen alles op het gebied van schoonmaken”, legt Melvin uit. “Glasbewassing, reinigen van houtwerk en gevelbeplating, van kunststof, dakgoten, zonnepanelen, rolluiken en sinds kort maken we ook bedrijfspanden schoon”, aldus de enthousiaste Winterswijker. “Daarbij vinden we het persoonlijke contact met de klanten belangrijk. En kwaliteit staat natuurlijk helemaal voorop”, voegt Ilse toe.

“We richten ons ook op onderhoud en advies over schoonmaak. Soms wachten mensen zo lang met schoonmaken, dat vuil in de verf of laklaag is getrokken. Dan wordt het nooit meer mooi schoon en zijn de kosten voor herstel veel hoger. Het is dus van belang om tijdig een schoonmaak te doen. Mensen kunnen via de site vrijblijvend een offerte opvragen.” En een van de voordelen is dat er bij RBNK Totaal Schoonmaak Onderhoud een Naoberkorting geldt. “Als ik ergens naar toe ga voor een schoonmaak, of het ramen wassen, kunnen mensen korting krijgen al ik meerder adressen van de buren achter elkaar kan doen. Ik maak minder reiskosten, dat kan ik dan als korting doorberekenen.”

Schoorsteenvegen
Mensen met een kachel of haard kunnen ook terecht bij Melvin voor het schoorsteenvegen.” “De winter komt er weer aan en het stookseizoen begint weer. Vaak realiseren mensen zich dan pas dat de schoorsteen geveegd moet worden.” Melvin heeft jaren lange ervaring met deze klus en heeft diverse opleidingen gevolgd om de schoorsteen goed schoon te kunnen maken. Tegenwoordig kom je ook veel achteraf aangelegde rookkanalen tegen met 1 of meerdere bochten. Om die reden maak ik gebruik van een roterende borstel om er 100% zeker van te zijn dat het rookkanaal van boven tot onder brandschoon is. Dat is wel zo veilig en ik voldoe hiermee aan de normen voor de brandverzekering.”
Voor alle schoonmaakdiensten is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Wie meer wil weten of een offerte aan wil vragen kan contact opnemen via de site of telefonisch.


www.rbnk.nl

tel. 0543-845570 of 06-15115706