Open avond Loge ‘De Achterhoek’ Winterswijk

Algemeen

Broodje Achterhoek uitgesteld

WINTERSWIJK -  Vanwege de nieuwe coronamaatregelen die vrijdag aangekondigd zijn, heeft vrijmetselaarsloge De Achterhoek besloten ‘Broodje Achterhoek’, met een lezing door de heer Broshuis over Godfried Bomans, dat gepland stond op zondag 21 november, tot nader order uit te stellen. De open avond voor belangstellenden wordt woensdag 17 november gehouden via Zoom

De vrijmetselaars willen toch mensen de gelegenheid bieden kennis te maken met de vrijmetselarij en met de loge. Om dit veilig te kunnen doen - in verband met de coronamaatregelen -  is besloten een ‘zoombijeenkomst’ te houden.
Hans van Lith, lid van de loge, zal belangstellenden tijdens de avond vertellen over het geheim van deze broederschap die al meer dan 300 jaar bestaat. En over hoe in de loge mannen van diverse pluimage, oud en jong, kerkelijk en niet-kerkelijk, met verschillende opleidingen en carrières en verschillende interesses er steeds weer in slagen om in die verscheidenheid te zoeken naar wat verbindt, om zo beter een mens te worden in deze hectische maatschappij.
Wie deze digitale bijeenkomst bij wil wonen dient zo snel mogelijk een mail te sturen naar de secretaris, secretaris@logedeachterhoek.nl. Mens ontvangt dan een link om deel te kunnen nemen aan de zoombijeenkomst.  


logedeachterhoek.nl