Een bloemstuk gemaakt met zijden bloemen. Foto: Hobbybeurs
Een bloemstuk gemaakt met zijden bloemen. Foto: Hobbybeurs

Hobbybeurs bij de Radstake

HEELWEG - In de Napoleonzaal en het Koetshuis van de Radstake in Heelweg wordt op zondag 7 november van 10.00 tot 16.30 uur een hobby- en kaartenbeurs gehouden. In een sfeervolle omgeving zullen zo'n 30 hobbyisten met veel plezier hun werk tonen en demonstreren met daarbij extra aandacht voor de komende feestdagen. Een uitstekende gelegenheid om ideeën op te doen, originele cadeautjes en kaartjes te kopen of materiaal in te slaan. 

Sieraden, kaarten, groendecoratie, stukken van zijden bloemen, decoraties voor binnen en buiten, jam en potjes met fruit, vogeltaarten, zijde, vilt, hobbymateriaal en vele ander moois. De bezoeker zal zijn ogen uitkijken met zo'n enorm aanbod. Daarnaast verzorgen vier hobbyisten een workshop. Jacqueline, Geralda en Laura geven verschillende workshops kaarten maken en Lisa een workshop porselein stippen. Een leuke manier om eens met deze hobby's kennis te maken of ervaringen uit te wisselen.
Kaarten, kaarten en nog eens kaarten. Kaarten voor elke gelegenheid, in alle kleuren, maten en technieken. Tijdens deze beurs is er een ruime keuze aan kerstkaarten voorhanden.

De toegang bedraagt 2,50 euro (kinderen tot 12 jaar gratis) en is uitsluitend op vertoon van een (uitgeprinte) QR-code.


www.hobbybeurs.com

Eigengemaakte kerstdecoraties. Foto: Hobbybeurs