Zangdienst Vorden Zingt

VORDEN - Zondag 30 januari is er in de Dorpskerk van Vorden om 19.00 uur weer een zangdienst. Doordat de maatregelen omtrent het coronavirus wat versoepeld zijn is het weer mogelijk om met 50 kerkgangers aanwezig te zijn en samen te zingen uit diverse bundels, al zal het zingen nog wel wat ingetogen moeten plaatsvinden.

De RIVM-regels worden uiteraard gehanteerd. Er wordt gewerkt met een reserveringssysteem waarbij men zich vooraf dient aan te melden via scriba@pgvorden.nl of via 06 - 17 78 72 67 en aanmelden kan tot vrijdagavond 28 januari 20.00 uur. De muzikale begeleiding zal in handen zijn van organiste Mirjam Berendsen.

Verder zal er een korte overdenking gehouden worden door ds. H. Witmer uit Hengelo (OV). Na afloop is er koffie en thee op 1,5 meter en dan kunnen er ook weer nieuwe verzoekliederen aangevraagd worden. Het is ook mogelijk om thuis naar de zangdienst te kijken via de livestream www.pgvorden.nl/Thuismeevieren en de volgorde kan men vinden door op zondagsbrief te klikken.