Vrouwen van Nu

VORDEN - Woensdag 20 april vindt de maandelijkse bijeenkomst plaats van de Vrouwen van Nu afdeling Vorden, verzorgd door het eendagsbestuur. Ook voor het bestuur is het een verrassing wat er op het programma staat.  De avond begint om 19.45 uur in De Herberg. Info: www.vrouwenvannu.nl/vorden. (rectificatie: In Contact nummer 12 is onder de foto van onze jubilarissen per abuis een foutief onderschrift geplaatst).


Dorpskerk open op Goede Vrijdag

VORDEN - Op Goede Vrijdag 15 april is de Vordense Dorpskerk tijdens de wekelijkse warenmarkt geopend. Men kan er terecht om even op verhaal te komen, voor een moment van rust en bezinning met een kop koffie/thee of een kaars aan te steken voor Oekraïne. Van harte welkom.


De PCOB mag weer van start

VORDEN - PCOB is blij dat de strenge coronaverplichtingen tot het (voorlopig?) verleden behoren en de ledenbijeenkomsten weer volop gestart zijn. Op donderdag 28 april om 14.00 uur zijn alle leden en andere geïnteresseerden welkom in de SooS in het Dorpscentrum Vorden. Deze middag zal de heer Sterringa, huisarts in ruste, spreken over zorgvuldig gebruik van medicijnen.