Tienjarig jubileum voor het Vordens Ondernemers Café

Tienjarig jubileum voor het Vordens
Ondernemers Café

VORDEN -  Met iedere derde donderdag van de maand een inspirerend thema op de planning, organiseert het Vordens Ondernemers Café (VOC), sinds de oprichting in 2011, avonden speciaal voor ondernemers en ondernemende personen. Het doel van deze avonden is het ontmoeten van collega ondernemers uit Vorden en omgeving en het onderling uitwisselen en delen van kennis. Tijdens deze bijeenkomsten is er ruimte voor gezelligheid en worden er onder het genot van een maaltijd en drankje ervaringen uitgewisseld.

In de afgelopen tien jaar is het VOC uitgegroeid en laat de ledenlijst een grote diversiteit aan ZZP’ers en ondernemende personen zien. Voor dit gezelschap probeert de commissie elke keer weer een interessante gastspreker en een afwisselende locatie te regelen. Zo was er afgelopen maand een boeiende avond bij De Keuken van Hackfort, waar Magdalena Haverkamp en Michael Bink over hun plannen voor Chocolaterie Magdalena in het stationsgebouw hebben gesproken. 

In de maand april is er aandacht voor nieuwe ondernemers in het dorp. Zo wordt er kennisgemaakt met de nieuwe eigenaren van Hotel-Grand Café De Gravin van Vorden. Zij laten de leden zien welke veranderingen zij hebben doorgevoerd in het familiebedrijf en hoe er zoveel mogelijk duurzaam wordt gewerkt. Ondernemers of ondernemende personen mogen gerust een avond sfeer komen proeven en iemand meenemen. Elke VOC avond begint met een inloop vanaf 18.00 uur, waarna om 18.30 uur het programma begint. De kosten bedragen 17,50 euro, dit is inclusief de maaltijd. Drankjes zijn voor eigen rekening. Een VOC lidmaatschap bedraagt 25 euro (excl. BTW) per jaar.

Voor aanmelding en verdere informatie, zie de website.


vordensondernemers cafe@gmail.com