Gezellige avond en veel vragen bij Lionsclub Pubquiz

Maatschappij

BRONCKHORST - De pubquiz van de Lionsclub Bronckhorst op vrijdag 8 april was een succes. De volgende quiz op vrijdag 22 april heeft nog ruimte voor enkele teams. De locatie is Dorpsboerderij het Anker in Steenderen, J.F. Oltmansstraat 7. Er is dichtbij voldoende parkeergelegenheid.

Het wordt opnieuw een gezellige avond met allerlei vragen, onder meer in beeld en geluid. De teams krijgen negen series van tien vragen voorgeschoteld, over zeer diverse onderwerpen met halverwege een pauze. Intussen kunnen de deelnemers genieten van hapjes en een drankje.
Teams van vier personen kunnen zich aanmelden bij Walter Stellaart via e-mail walter@stellaart.nl of per telefoon 06-81494656. Vermeld daarbij de teamnaam, die best ludiek mag zijn. Teams betalen bij binnenkomst 6 euro per persoon entree, liefst per pin.
De inloop is vanaf 19.30 en de pubquiz begint om 20 uur. Om 23.00 uur gaat de deur dicht. Met het entreegeld en ieder drankje en hapje dat tijdens deze avonden wordt besteld worden de goede doelen van de club gesteund. Meer informatie is te vinden op Instagram, Facebook en op de website.
Wie enthousiast geworden is door deze actie en de overige activiteiten van deze club wordt opgeroepen eens vrijblijvend kennis te komen maken op de clubavonden op de tweede en vierde woensdag bij Bakker in Vorden. Stuur dan eerst een berichtje naar de secretaris Hannie Zweverink via bronckhorst@lions.nl.


bronckhorst.lions.nl