Open Kerk Vorden zoekt gastheren en -vrouwen

Algemeen

VORDEN - Al vele jaren is de Vordense Dorpskerk “midden in het dorp” open voor de vakantiegasten. Maar natuurlijk niet alleen voor hen, ook voor de plaatsgenoten: die zien we door de exposities in het zomerseizoen ook regelmatig in de kerk.

Het blijkt dat bezoekers het op prijs stellen als ze ontvangen worden. Om dat te kunnen blijven doen zijn er gastvrije dames en heren nodig die deze bezoekers welkom heten. Er komen vaak heel leuke gesprekken uit voort. Wie er wel iets voor voelt tijdens het Open kerk-seizoen gastheer of gastvrouw te zijn kan zich aanmelden bij Gerda Ellenkamp, tel. 0575-552044  of e-mail g.ellenkamp@gmail.com.. Een lidmaatschap van de kerk is niet vereist, een open hart voor het dorp is ook goed.
Op dinsdag 10  mei komen de gastheren en -vrouwen bijeen in De Voorde. Vanaf 10 uur stellen zij onder het genot van een kop koffie het werkschema van de twee uur durende ‘diensten’ voor het komende seizoen op. Dat loopt van 1 juni tot 12 september, maandag t/m vrijdag ( juli en augustus ook op zaterdag).