Het eerste optreden van het koor A Sign of Friendship in de St. Martinuskerk in 2015 was een swingende happening. Foto: Alice Rouwhorst

Het eerste optreden van het koor A Sign of Friendship in de St. Martinuskerk in 2015 was een swingende happening. Foto: Alice Rouwhorst

Popkoor A Sign of Friendship swingt in St. Martinuskerk

BAAK - Het popkoor A Sign of Friendship is op zaterdag 21 mei te zien in de St. Martinuskerk. Het optreden is het startschot van de expositie ‘Acht eeuwen Baakse kerken’, die vanaf die datum tot en met 11 september te bezichtigen is in de kerk. De organisatie is in handen van de Stichting Martinushuus.

Het is niet de eerste keer dat het bekende grote popkoor uit Didam optreedt in de kerk. Al twee keer vaker brachten ze een spetterende show met diverse nummers onder de bezielende en swingende leiding van dirigent John Stinissen. A Sign of Friendship heeft in haar 30-jarig bestaan al vele optredens gedaan en tournees in binnen- en buitenland gemaakt. Tevens was het bij verschillende programma’s op de televisie te bewonderen en werkte het samen met onder meer het Gelders Orkest, Alice Maywood en Antje Monteiro & Ernest Beuving.
Het optreden begint om 19.30 uur, de kerk is om 19.00 uur open. Kaarten kosten 7,50 euro en zijn inclusief koffie/thee. Deze zijn te verkrijgen aan de deur of te bestellen via stmartinushuusbaak@gmail.com. Tot 16 jaar is de toegang gratis.