Trekker Trek tijdens de Oosterwijkse Pinksterfeesten. Foto: Emil Kappert

Trekker Trek tijdens de Oosterwijkse Pinksterfeesten. Foto: Emil Kappert

Pinksterparty voor de jeugd en Oldtimerrit tijdens de Oosterwijkse Pinksterfeesten

ZELHEM - Zaterdag 4 en zondag 5 juni worden de Oosterwijkse Pinksterfeesten op het terrein aan de Hogeveldweg in Zelhem gehouden. Is de zaterdag geheel in het teken van de jeugd op de Pinksterparty, zondag is er de Oldtimer toertocht oldtimerrit en Trekker Trek.

Zaterdag 4 juni
’s Middags wordt begonnen met de jongste jeugd. Iedereen tot en met twaalf jaar is welkom om te komen dansen en feesten in de feesttent op het terrein van de Pinksterfeesten aan de Hogeveldweg in Zelhem. De muziek wordt verzorgd door DJ Jorben en de entree is gratis. Ook zal er gratis ranja geschonken worden. De ouders kunnen bijkletsen onder het genot van een drankje terwijl de jeugd zich uitleeft.

’s Avonds is de oudere jeugd van twaalf tot en met zeventien jaar aan de beurt. DJ Bram Thiele verzorgt deze avond de muziek van 20.00 tot 24.00 uur. De hele avond dansen en feesten voor maar 5 euro, inclusief gratis munt. Zoals het hoort bij een tentfeest is er de gelegenheid om een frietje of een snack te kopen. Laat vooral je ouders thuis en kom Pinksteren vieren op de Oosterwijkse Pinksterparty!

Zondag 5 juni
De Oldtimer toertocht staat weer op het programma. Deze tocht is voor tractoren uit de bouwjaren tot circa 1970, maar ook oude auto’s, motoren en bromfietsen mogen meerijden. Er is een mooie tocht uitgezet in de omgeving van Zelhem. Deelnemers dienen om 9.15 uur aanwezig te zijn op het terrein van de Oosterwijkse Pinksterfeesten aan de Hogeveldweg in Zelhem. De tocht zal rond 10.00 uur vertrekken. Bij terugkomst kunnen de voertuigen nog een defilé rijden en zich daarna opstellen voor bezichtiging door het publiek. Voor deelnamen graag wel even van te voren opgeven per mail (oosterwijksepinksterfeesten@gmail.com) of telefonisch (06-57341407).

Verder is er op deze dag Trekker Trek, op drie banen. Er is kindervermaak met onder andere een ballenbak, luchtkussen en schmink, maar ook Zitmaaier Trek. ’s Avonds is er vanaf 20.30 uur feestavond in de tent met medewerking van de Perfect Showband. Al met al een gezellig weekend voor jong en oud!


www.oosterwijkse pinksterfeesten.nl

Oldtimers te bekijken tijdens de Oosterwijkse Pinksterfeesten. Foto: Emil Kappert