Goud voor de barbecueworst van Keurslagerij Vlogman

VORDEN - Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring heeft de vakkundige jury de barbecueworst van Keurslager Vlogman uit Vorden uitgebreid gekeurd. De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met een score van meer dan 94 punten. En dat betekent goud voor de barbecueworst! De jury prees vooral de goede smaak, de samenstelling, en ook over de bite en kruiding was de jury zeer tevreden. Met als resultaat dat de barbecueworst de volle 100 punten van de jury heeft gekregen. Gelijktijdig heeft Keurslagerij Vlogman ook hun pittige barbecueworst ter keuring aangeboden en daarmee hetzelfde resultaat behaald: 100 punten!

Bij Keurslager Vlogman is de barbecueworst altijd populair als het barbecueseizoen is begonnen, de klanten zijn er gek op! Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan het productieproces en er wordt gewerkt met de beste grondstoffen. De voorjaarszon laat zich al geregeld zien. Dus volgens Keurslager Vlogman is het nu écht tijd om de barbecue aan te steken voor een heerlijke barbecueworst. Maar bij slechter weer kan deze natuurlijk ook in de pan gebakken worden. 

Benieuwd naar de winnende barbecueworst van Keurslager Vlogman? Kom dan naar de slagerij in Vorden om te proeven. En om deze score te vieren, geldt van 23 mei t/m 28 mei de volgende aanbieding: vier barbecuehamburgers en vier barbecueworsten voor 9 euro. "Natuurlijk hebben we nog een veel ruimer barbecueassortiment, om iedere barbecue tot een succes te maken!” aldus Roy en Dick Vlogman.


0575-551321

www.vlogman.keurslager.nl 

info@vlogman.keurslager.nl