Het nieuwe beachvolleybalveld op het sportcomplex Socii aan de Lankhorsterstraat in Wichmond. Foto: Socii

Het nieuwe beachvolleybalveld op het sportcomplex Socii aan de Lankhorsterstraat in Wichmond. Foto: Socii

Beachvolleyballen op Sportcomplex Sociï

Sport Wichmond

WICHMOND - Na een jaar proefgedraaid te hebben met een tijdelijk beachvolleybalveld, is op het sportcomplex Socii aan de Lankhorsterstraat in Wichmond dit jaar een permanent veld gerealiseerd.

Dit veld is onlangs, tegelijkertijd met de afsluiting van het volleybalseizoen 2021-2022, door de leden in gebruik genomen. Nu kan in de zomerstop door liefhebbers nog steeds een balletje geslagen kan worden. Het initiatief hiervoor is afkomstig van de volleyballers van Socii, maar het veld is ook beschikbaar voor alle niet-leden uit Wichmond-Vierakker en omgeving. Vorig jaar maakten al diverse groepen gebruik van het veld.

Aanmelden is niet nodig, het gebruik van het veld vindt plaats in onderling overleg. Alleen de woensdagavond is in eerste instantie gereserveerd voor de eigen recreanten teams. Beach-volleyballen zijn aanwezig. Het enige wat gevraagd wordt, is het veld na gebruik even te egaliseren en in goede staat achter te laten. De hoop is op een mooie zomer met mooi ‘beachvolleybal weer’ zodat er flink gesport kan worden.

Informatie bij Carolyn Avink, paulencarolyn22@gmail.com.