Sander Pardijs bij het gevarieerde aanbod whisky’s in de winkel. Foto: Bernadet te Velthuis

Sander Pardijs bij het gevarieerde aanbod whisky’s in de winkel. Foto: Bernadet te Velthuis

Vierde editie Whisky Festival Achterhoek

Algemeen

VORDEN – Op een prachtige locatie in het bosrijke buitengebied van Vorden, vindt op 17 juni de vierde editie plaats van Whisky Festival Achterhoek, georganiseerd door Slijterij & Wijnhandel Sander Pardijs.

Op het festivalterrein is een breed en gevarieerd aanbod whisky’s te vinden. Bekende grote namen, Nederlandse distilleerderijen, onafhankelijke bottelaars, prachtige oude whisky’s en nog veel meer. Drie uur lang genieten in een zomerse ambiance met heerlijk eten, live muziek, sigarenlounge, authentieke barbier en uiteraard heel veel mooie whisky’s.

De entree bedraagt 35 euro per persoon (toegang vanaf 18 jaar, legitimatie verplicht). Iedere bezoeker krijgt bij binnenkomst een origineel proefglas. De meeste whisky’s zijn vrij te proeven. Voor speciale bottelingen kan een extra bijdrage gevraagd worden. Ook het eten, de sigaren en de barbier zijn niet bij de entreeprijs inbegrepen.

Whisky Festival Achterhoek vindt vrijdag 17 juni plaats van 19.00 tot 22.00 uur aan de Waarlerweg 2 in Vorden. Voor meer informatie, neem contact op met Slijterij & Wijnhandel Sander Parijs via 0575 - 55 42 64, info@slijterijvorden.nl of www.slijterijvorden.nl.

Voor het bestellen van kaarten, ga naar onderstaande website.


slijterijvorden.nl/whisky-festival