Openbare repetitie ToonkunstPlusZutphen

VORDEN - Donderdag 16 juni is er een openbare repetitie ToonkunstPlusZutphen. Dit vindt plaats van 14.30 tot 15.45 uur in de Dorpskerk te Vorden.

Iedere donderdagmiddag houdt het koor ToonkunstPlus Zutphen repetities onder leiding van dirigent Hans Lamers. Het afgelopen jaar is deze routine verstoord door lockdowns en kon de geplande uitvoering van Orpheo ed Euridice van Gluck in 2021 niet doorgaan. Maar nu begint de concertagenda weer vorm te krijgen. Op 11 september laat het koor van zich horen op de Monumentendag in Zutphen. Op zondag 6 november volgt een concert in samenwerking met de Daniel de Brouwerschool in Klarenbeek. En in het voorjaar van 2023 brengt het koor het Gloria van Vivaldi en de Misa Tango van Palmeri ten gehore. Maar voordat ToonkunstPlusZutphen met zomerreces gaat, wil men in een openbare repetitie laten horen waar zij zoal op de donderdagmiddagen mee aan het werk zijn. 

Iedereen is dan ook van harte welkom op donderdag 16 juni in de Dorpskerk in Vorden. Het koor, dat onder andere 'Verleih uns Frieden' van Mendelssohn Bartholdy en Dona Nobis Pacem (Geef ons Vrede) ten gehore brengt, zal begeleid worden door pianist Henk Woudstra.