Kerken Vorden vieren samen Pinksterfeest

VORDEN - Op eerste pinksterdag 5 juni om 10.00 uur is er in de Christus Koningkerk aan het Jebbink een oecumenische viering van de Raad van Kerken Vorden. De Vordense kerken gaan dus samen Pinksteren vieren. De voorgangers in deze feestelijke dienst zijn dhr. Ton Rutting en ds. Ruben den Hertog. Her thema zal zijn: 'De Helper'. 

Er is muzikale medewerking van het parochiekoor Cantemus Domino onder leiding van  Ans Strik. Verder zal het orgel bespeeld worden door Mirjam Berendsen. Ook voor de kinderen zal er voldoende te beleven zijn want voor hen is er een eigen invulling in de parochiezaal. Voor de allerkleinsten is er oppas aanwezig.

Na afloop is er koffie en thee en er is limonade voor de jeugd. In verband met deze oecumenische Pinksterdienst is er op deze zondag geen dienst in de Dorpskerk. 

Het is ook mogelijk om via de livestream van de Dorpskerk vanuit huis de dienst mee te beleven en dat kan live via www.pgvorden.nl/thuismeevieren maar het is ook mogelijk om op een later tijdstip naar de dienst te kijken. De Raad van Kerken nodigt een ieder van harte uit.


www.pgvorden.nl/thuismeevieren