Leden van Bedrijven Kring Bronckhorst op bezoek bij Lenselink Furniture in Zelhem. Foto: Kreunen Multimedia

Leden van Bedrijven Kring Bronckhorst op bezoek bij Lenselink Furniture in Zelhem. Foto: Kreunen Multimedia

Bestuurscolumn

Bestuurscolumn

BRONCKHORST – De afgelopen maanden, met veel BKB-activiteiten, zijn voorbij gevlogen. Nieuwe leden blijven zich gelukkig aanmelden, wat maakt dat de Bedrijven Kring Bronckhorst ook veelzijdig is voor haar leden. We heten deze nieuwe leden van harte welkom. Ook is het leuk om te zien dat de leden van het eerste uur altijd actief aanwezig zijn.

In maart hebben we een tweetal avonden gehad over social media. We werden meegenomen in LinkedIn, Facebook en Twitter. Een # zetten en het taggen van mensen in berichten die hier wat mee te maken hebben waren de meest belangrijke leerpunten.

Cardietech Zelhem heeft in maart in de schijnwerpers gestaan en dit is terug te lezen op de website onder het kopje nieuws. Wil jij ook eens in de schijnwerpers staan, neem dan contact met ons op.

Tijdens het eerste bedrijfsbezoek waren we uitgenodigd bij Lenselink Furniture waar Arend Teerink ons van harte welkom heette. We mochten een kijkje nemen in zijn bedrijf dat onlangs is verhuisd naar de Ambachtsweg 18 in Zelhem. Het bedrijf heeft zeven medewerkers en klanten zijn meubelwinkels in Nederland en België. Hieraan leveren ze onder andere eetkamerstoelen en tafels, relaxfauteuils en banken. De meubelen komen uit China, India, Litouwen en Polen. Willen de winkeliers dit zien dan is er een showroom in Beusichem waar twee keer per jaar alles wordt getoond. En na afloop met een drankje in de bar was er weer volop gelegenheid om met elkaar bij te praten en kennis te maken.

Hier was ook aandacht voor het Technieklokaal Doetinchem-Bronckhorst. Jaarlijks maken 2.200 leerlingen gebruik van het Technieklokaal waar zij door het jaar heen vier werkstukjes maken. De kinderen worden met de bus opgehaald en dit alles wordt gedaan door ruim 68 vrijwilligers.

Daarnaast was er ook aandacht voor de Techniekdag Achterhoek op 11 juni 2022 bij Kramp in Varsseveld. Een dag waarop je kennis kunt maken met de boeiende wereld van de techniek. Proefjes doen, leuke dingen maken, op onderzoek uitgaan, programmeren, spelen met techniek et cetera. Kinderen, ouders, leerkrachten, geïnteresseerden: iedereen is welkom.

Ben jij als ondernemer in de gemeente Bronckhorst, naar aanleiding van deze update, nieuwsgierig naar de BKB en haar leden? Lijkt het jou leuk om ook eens bij andere bedrijven te mogen kijken? Meld je dan aan als aspirant lid en neem deel aan één van de bijeenkomsten die de komende tijd weer worden georganiseerd door de activiteitencommissie. Uiteraard is gelijk lid worden van de BKB ook mogelijk, dan zetten we ook jouw bedrijf in de schijnwerpers!

Het bestuur van de Bedrijven Kring Bronckhorst


secretariaat@bkbronckhorst.nl

www.bkbronckhorst.nl


Agenda:
16 juni: Langste dag borrel SOV/BKB
28 september: Excursie VHL
12 oktober: Running dinner 

bkbronckhorst.nl/evenementen