Leerlingen van Harmonie Vorden laten van zich horen

VORDEN - Het is tegenwoordig bijna cliché, de leerlingen van Harmonie Vorden mogen eindelijk weer van zich laten horen! Twee jaar lang hadden de leerlingen afwisseling: van online muziekles naar geen muziekles, naar wel repetities met het leerlingenorkest of toch weer niet. Zoals voor iedereen was dit voor de leerlingen eventjes zoeken en soms lastig. Met veel plezier spelen de leerlingen nu elke donderdagavond weer met elkaar samen.

Jong en oud, al jaren muziekles of pas een jaar, iedereen kan meedoen aan het orkest. Datgene dat de leerlingen samen kunnen spelen willen ze dan ook graag aan publiek laten horen. Het leerlingenorkest en de slagwerkgroep hebben een mooi programma ingestudeerd. Er worden bekende, zoals Queen, maar ook minder bekende muziekstukken gespeeld want de jeugd heeft ook zelf een stuk uitgekozen. Ook Harry Potter komt voorbij, een muziekstuk dat geschonken is door de opa en oma van één van de leerlingen. De slagwerkgroep laat van zich horen in allerlei genres, van mars- tot Latin muziek. Dit jaar heeft het grootste deel van de leerlingen een diploma gehaald en zij worden daarom in het zonnetje gezet. Twee jaar en veel gehaalde diploma’s verder is het leerlingenorkest dan ook in topvorm! 

Kom dat beluisteren op zaterdag 11 juni om 14.30 uur in het Kulturhus te Vorden. De entree is gratis. Een optreden van jong en oud voor jong en oud.