Walk&Talk voor werkzoekenden

DOETINCHEM - Op zoek naar een (volgende) baan en kun je wel wat hulp gebruiken of help je graag anderen? Kom dan naar de gratis Walk&Talk-bijeenkomsten, georganiseerd door Bibliotheek West-Achterhoek. Bij deze koffiepauze voor werkzoekenden is iedereen van harte welkom. Bij Walk&Talk krijg je de ene keer inspiratie van een gastspreker, de andere keer wellicht een handige tip van één van de deelnemers. Op donderdag 30 juni is Adrienne Moolenaar de gastspreker.

Vanuit haar loopbaancoachingsbureau Jou! (www.jou-loopbaancoaching.nl) vertelt zij over diensten die wellicht kunnen helpen bij de zoektocht naar werk of studie. Ze geeft uitleg over haar systeem, er is gelegenheid vragen te stellen over solliciteren, netwerken en andere zaken. De bijeenkomst is van 10.00 tot 12.00 uur. Koffie, informatie, een gesprek, tips en netwerken.

Aanmelden is gewenst en kan via de agenda op de website www.bibliotheekwestachterhoek.nl, per mail info@bibliotheekwestachterhoek.nl of via de klantenservice op 0314-333445.